Tarinamme

Tervetuloa LaatuLemmikkiin!

LaatuLemmikki on Porvoon meren äärestä alkunsa saanut perheyritys, kahden intohimoisen ja koiria sekä muita lemmikkieläimiä rakastavan ihmisen päiden yhteen kolahduksen tuotos, niiden, jotka panevat sydämensä ja sielunsa tarjoamiensa tuotteiden laatuun.

Koirat ovat olleet aina elämässämme ja tarve laatuun on syntynyt kokemuksen vankalta pohjalta. Haluamme vaalia tuotevalikoimaamme, vain ja ainoastaan erityisen laadukkailla lemmikkitarvikkeilla, sekä ruoilla, sillä mielestämme laatu korvaa monessakin asiassa määrän.

Mennään hieman taaksepäin, siihen päivään, jolloin meille kotiutui ensimmäinen rotumme edustaja Portugalista, tyttömme nimeltä Yara.

Tämän kasvattaja oli ruokkinut koko laumansa, useita kymmeniä yksilöitä Lendan täysiravinnolla ja ne tekivät meihin vaikutuksen kauniilla ja kiiltävällä turkillaan, sekä vankalla ja lihaksikkaalla olemuksellaan. Lukuisien
etsintöjen jälkeen ymmärsimme kuitenkin, että tätä täysiravintoa on haastava saada, sillä sitä ei ollut myynnissä Suomessa. Nähdessämme kuitenkin Yaran nautinnon hänen saadessaan jälleen Lendan täysiravintoa saatavuushaasteiden aiheuttaman pienen tauon ja
huonosti maistuneiden aterioiden jälkeen, päädyimme näkemään hieman vaivaa ja haasteista huolimatta onnistuimme saamaan muualta Euroopasta tätä ruokaa koirillemme.


Muutaman Portugalin matkan jälkeen ja neljä aikuiseen ikään tällä ravinnolla kasvanutta koiraa myöhemmin, päädyimme siihen, että haluamme tuoda muidenkin saataville tämän ravinnon, sillä voimme omalla kokemuksella taata sen vastaavan, jopa suurten työskentelevien koirien tarpeisiin, joiden pitäminen työskentelykunnossa, vaatii äärimmäisen hyvin hyödynnettävää ravintoa, yhtä räätälöityä ja laadukasta, kuin mitä urheilevat ihmiset vaativat parhaaseen suoriutumiseen päästäkseen.

Tämän päätöksen tehtyämme heräsi ajatus tämän ruoan maahantuonnista, joka myöhemmin täydentyi rakkaudesta laadukkaisiin, sekä tyylikkäisiin varusteisiin ja näin syntyi LaatuLemmikki.

Meille on tärkeää, että jokainen myymämme tuote on huolella valittu ja täyttää korkeimmat laatuvaatimukset.

Varusteissa arvostamme kestävyyttä ja tyylikkyyttä, ja haluamme varmistua siitä, että niiden valmistus kestää päivänvalon.

Laatu tarkoittaa meille sitä, että tuote on valmistettu sellaisista materiaaleista ja siten, että se tyylikkyyden lisäksi kestää aidosti aikaa ja käyttöä.


Kaikki myymämme tuotteet ja niiden raaka-aineet ovat peräisin EU:n sisältä, mikä varmistaa niiden korkean laadun ja turvallisuuden. Uskomme, että voimme olla osa vastuullista kuluttamista tarjoamalla, vain parhaita vaihtoehtoja lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi.


Olemme täällä sinua ja lemmikkejäsi varten, tukemassa vastuullista kuluttamista ja luomalla yhdessä terveempää elämää lemmikeillenne!


Kiitos, että valitset meidät osaksi lemmikkinne hyvinvointia!

Lämpimin terkuin koko LaatuLemmikin tiimi karvoihin katsomatta!


Ps. Kuvassa on tarinan Yara

Explore Our Products

Discover Our Dog Food and Accessories