INDÓMITO

Valjaat 2 in 1

Runsailla säätömahdollisuuksilla varustetut valjaat muuntuvat myös pannaksi. Ulkonäkö on muokattavissa usein eri värein ja asustein.

Kaulapannat

Nahasta valmistetut pannat ovat tyylikkäitä ja käyttömukavuudeltaan lupauksensa lunastavia.

Hihnat ja pussikotelot

Yhdistele valitsemiisi sävyihisi sopiva talutushihna ja nappaa mukaan kätevä ja tyylikäs pussikotelo.

Laadukkaat ja eettiset materiaalit

Tuotteet ovat valmistettu Euroopassa eettisesti tuotetuista raaka-aineista ja materiaaleista. Toscanan alueelta Italiasta peräisin oleva nahkamateriaali, on sertifioitua ja ympäritöä kunnioittavasti kasvivärjättyä.

Työllistämme Euroopassa

Tuotteet valmistuvat ammattitaitoisten nahka-artesaanien toimesta. Indómito työllistää paikallisia artesaaneja ja tukee kokonaistyöllisyystilannetta Espanjan nahkateollisuudessa.

Käsin valmistetut tuotteet

Jokainen tuote valmistuu nahka-artesaanin ammattitaitoisen käsityön tuloksena alusta loppuun. Jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu ja valmistettu.

Kestävä valinta

Tuotteiden ja pakkausmateriaalien valinnassa keskiössä on eettisyys. Prosessin laadunvarmistus ja huolellinen käsityö varmistaa pitkäikäisen tuotteen ja tukee kestävää kuluttamista.
" Everything around you tells a story. We believe that art should recide in even the most everyday objects. In everything we do, we work based on Spanish culture, craftsmanship, and a picaresque. We design timeless pieces with character. "

INDÓMITO

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.